NIEUWSAdvantage Acecourt: de unieke voordelen van AceCourt Tennis Infill

AceCourt Tennis Infill ®, het topproduct van siergrindproducent Sidec voor het instrooien van kunstgrasvelden, bezit 4 unieke troeven.

IDEALE VORM EN ZEEFMAAT

Om het samenklitten van de korrels in de grasmatten te voorkomen is niet alleen de grootte van de korrel belangrijk, ook de korrelverdeling speelt een belangrijke factor. Acecourt heeft op dit vlak de ideale range. In combinatie met de uiterst ronde vorm geeft dit ook een optimale waterdoorlaatbaarheid. Omdat de korrels zo rond zijn is ook de kans op beschadiging van de kunstgrasvezel uiterst beperkt.

CERAMISCHE INKLEURING

Niet alle tennis infill wordt ceramisch ingekleurd. Met organische coatings (epoxy, pu, poly urea, ...) is de kans op kleurverlies uiterst groot. AceCourt wordt wel ceramisch ingekleurd en enkel met zo'n inkleuring is kleurbehoud voor langere tijd verzekerd én is de kans op compactering zeer klein.

KWALITEIT

AceCourt werd ondertussen al onderworpen aan verschillende externe tests (listest van ISA Sport, Labosport, Besluit Bodemkwaliteit) en slaagde telkens met onderscheiding. Verder wordt elke productie intern onderworpen aan verschillende uiterst strenge kwaliteitscontroles. Fabrikant Sidec bezit zelf al jaren de ISO 9001 certificering.

SCHERPE PRIJS EN SNELLE LEVERING

AceCourt wordt op de eigen site geproduceerd zodat u rechtstreeks bij de fabrikant koopt. Dit zorgt ervoor dat AceCourt aan een uiterst scherpe prijs kan worden aangeboden. Sidec houdt AceCourt ook op voorraad zodat er heel snel geleverd kan worden.Lees hier alle details over AceCourt Tennis Infill >>

Vraag hier een offerte aan >>AceCourt Tennis Infill voldoet aan Besluit Bodemkwaliteit

AceCourt Tennis Infill ®, het topproduct van siergrindproducent Sidec NV voor het instrooien van kunstgrasvelden, voldoet aan het Besluit Bodemkwaliteit: de infill zorgt dus niet voor verontreiniging van de bodem.

Eerder onderging AceCourt Tennis Infill ® de testen van Labosport en Isa Sport. Ook hierin slaagde de infill met glans.

AceCourt Tennis Infill ® is vooral bekend omdat de granulaten niet samenklitten.

De basisgranulaten zijn ook mooi rond, wat uitstekende resultaten geeft op het vlak van waterdoorlatendheid.

Door het keramische kleurproces heeft AceCourt Tennis Infill een uitstekende UV-resistentie.

Bekijk hier het volledige rapport Besluit Bodemkwaliteit >>

Bekijk hier het certificaat van Isa Sport >>

Bekijk hier het certificaat van Labosport >>
AceCourt Tennis Infill klit niet samen

AceCourt Tennis Infill ® is het topproduct van siergrindproducent Sidec NV voor het instrooien van kunstgrasvelden.

Voordelen

   Klit niet samen

   Mooie ronde vorm

   Uitstekende uv-resistentie

AceCourt Tennis Infill ® is vooral bekend omdat de granulaten niet samenklitten.

De basisgranulaten zijn ook mooi rond, wat uitstekende resultaten geeft op het vlak van waterdoorlatendheid.

Door het keramische kleurproces heeft AceCourt Tennis Infill een uitstekende UV-resistentie.
AceCourt Tennis Infill: vandaag bestellen, morgen beschikbaar

De productie van AceCourt Tennis Infill ®, het topproduct van siergrindproducent Sidec NV voor het instrooien van kunstgrasvelden, draait op volle toeren.

Door de fel toenemende vraag heeft Sidec het tennis infill materiaal op stock gezet zodat het voor onze klanten altijd heel snel beschikbaar is.

AceCourt is verkrijgbaar in big bags van 1500 kg en in big bags van 1000 kg.

Sidec kan, indien u dit wenst, het transport regelen, met de mogelijkheid om op de werf te lossen met of zonder kooiaap.

ONLINE BETALEN

Bovendien is het vanaf nu mogelijk om online te betalen met de meest courante bankkaarten (Visa, Maestro, Mastercard,...).

Betaal hier uw facturen online >>
Sidec haalt ISO 14001

Sidec, producent van AceCourt Tennis Infill ®, is de trotse eigenaar van de ISO 14001-norm.

Dit certificaat is een internationaal geaccepteerde norm die aangeeft waaraan een goed milieumanagementsysteem zou moeten voldoen.

Sidec is sinds 2007 ook bezitter van de ISO 9001 norm. Dit certificaat bevat een pak eisen voor een kwaliteitsmanagementsysteem waarmee de klanttevredenheid wordt verhoogd. ISO 9001 wordt door interne en externe partijen gebruikt om te beoordelen of de organisatie in staat is te voldoen aan eisen van klanten, wet- en regelgeving en de eigen eisen van de organisatie.

Download het ISO 9001 certificaat >>

Download het ISO 14001 certificaat >>

AceCourt resistent voor anti-mos productenProducent Sidec onderwierp AceCourt Tennis Infill ® aan een grondige dompeltest en bedruipingstest met anti-mos producten. Resultaat: de belasting door de actieve bestanddelen van de meeste anti-mosproducten hadden geen invloed op het topproduct van Sidec voor het instrooien van kunstgrasvelden.

Volgende anti-mos producten waren betrokken bij de testen:

  • Toki
  • Silvanet
  • Roundup Ultra
  • Groene aanslag reiniger
  • Glyfal
  • Netosol
  • Bleekwater/javel 4º
  • zout (10%)
  • strooizout (10%)


Deze 9 producten ondergingen twee verschillende tests. Bij de dompeltest werd het product verdund zoals voorgeschreven door de fabrikant. De AceCourt granulaten werden erin gedompeld. Na 30 dagen werden de granulaten gespoeld met kraantjeswater, gedroogd en vergeleken met het referentiemonster.

Bij de bedruipingstest werd het anti-mos product verdund zoals voorgeschreven door de fabrikant. Twintig druppels van deze oplossing werden verspreid over de AceCourt granulaten. Nadien werden de granulaten gedurende 24u gedroogd onder UV-lampen (type UVB-313EL). Dit proces werd elke dag voor een termijn van 14 dagen herhaald. De resultaten werden vergeleken voor en na het spoelen met water van de actieve stoff en.

Bekijk de volledige resultaten van de anti-mos test (PDF) >>
Betaal uw facturen online!

Vanaf nu is het mogelijk om op www.sidec.eu facturen online te betalen.

U vult het te betalen bedrag van de factuur in, gevolgd door het factuurnummer. U kan eventueel nog een opmerking meegeven. Nadien klikt u op Zet klaar voor betaling’. U kan verschillende facturen verzamelen door telkens opnieuw de vorige stap te herhalen.

Als u alle facturen hebt ingegeven, klikt u rechts onderaan op ’Doorgaan naar betaling’. Hier krijgt u nog een compact overzicht van alle facturen die u wenst te betalen.

U klikt op ’Doorgaan naar volgende stap’. U controleert nog eens alle gegevens en klikt dan op ’Doorgaan naar volgende stap’. Nadien krijgt u de mogelijkheid om met de meest courante bankkaarten (Visa, Maestro, Mastercard,...) de facturen online te betalen.

Betaal hier uw facturen online >>

De transacties die worden verricht op www.sidec.eu, worden beveiligd door het betaalsysteem Ogone. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden. Ze worden ook niet bewaard in onze computersystemen.

Ogone is een technische dienstverlener en neemt geen betwistingen in verband met de bestellingen op zich. Deze moeten rechtstreeks met Sidec en/of uw bank worden geregeld.

Wilt u meer weten over Ogone, neem dan een kijkje op www.ogone.com.


AceCourt Tennis Infill slaagt voor Labosport test


AceCourt Tennis Infill ®, het topproduct van siergrindproducent Sidec NV voor het instrooien van kunstgrasvelden, slaagde met glans voor de Labosport test. AceCourt Tennis Infill ® werd grondig getest op samenstelling, vorm, waterdoorlatendheid en structuur.

Labosport kwam tot de conclussie dat AceCourt voldoet aan de vooropgestelde criteria en kan dienen als ingekleurd zand voor het instrooien van kunsttennisvelden.

Labosport is de marktleider op het vlak van het grondig testen van sportondergronden en sportuitrusting. De bedoeling van de testen van Labosport is om de kwaliteit en conformiteit voor bestaande normen en regelgevingen van de sportfederaties te verbeteren. De testen van Labosport leggen vooral de nadruk op veiligheid, duurzaamheid, prestatiegerichtheid en verdraagzaamheid met betrekking tot het milieu.

AceCourt voldoet ook aan de DIN V 18035-7:2002-06 norm. Bij dit examen werd AceCourt getest op vorm, samenstelling en korrelgrootte. De tennis infill van Sidec voldoet zonder problemen aan de milieu-eisen van deze norm.

Eerder kreeg AceCourt ook al het certificaat van Isa Sport.

Bekijk de volledige resultaten van de Labosport test (PDF) >>

Bekijk de volledige resultaten van de Isa Sport test (PDF) >>

Bekijk de datasheet van AceCourt (PDF) >> >>
AceCourt Tennis Infill ook verkrijgbaar in Big Bags van 1000 kg


AceCourt Tennis Infill ®, het topproduct van siergrindproducent Sidec NV voor het instrooien van kunstgrasvelden, is voortaan ook verkrijgbaar in Big Bags van 1000 kg.

In eerste instantie was AceCourt van Sidec enkel te verkrijgen in zakjes van 25 kilo en in Big Bags van 1500 kg. Om onze klanten nog beter te kunnen bedienen, zal AceCourt voortaan ook in Big Bags van 1000 kilo gekocht kunnen worden.Download de datasheet van AceCourt (PDF) >>

Download de resultaten van de duurzaamheidstest van ISA Sport >>


AceCourt Tennis Infill kleurt groen
AceCourt Tennis Infill ®, het topproduct van siergrindproducent Sidec NV voor het instrooien van kunstgrasvelden, is naast de rode gravelkleur nu ook beschikbaar in het grasgroen.

Door zijn ronde vorm beschikt het basismateriaal van AceCourt Tennis Infill over uitermate sterk drainerende eigenschappen. Sinds 2009 zijn
er in Europa al meer dan 500 all-weather tennisvelden geplaatst met AceCourt van Sidec.

De kleurcoating bestaat uit superieure bindmiddelen en pigmenten. Door verhitting tot zeer hoge temperatuur ontstaat het keramische AceCourt Tennis Infill, dat nauwelijks onderhevig is aan bijvoorbeeld water, UV-licht, chemische producten en slijtage.

AceCourt is gedurende jaren onderzocht en getest op duurzaamheid en sporttechnische eigenschappen. AceCourt Tennis Infill voldoet met de grootste onderscheiding aan de norm van ISA Sport (ISA-M4.b). Daarenboven neemt Sidec zelf het initiatief om de granulaten extra testen te laten ondergaan op het vlak van UV-resistentie en slijtage-weerstand.

Sidec levert AceCourt Tennis Infill in Big Bags van 1500 kg (op wegwerppallet), in Big Bags van 1000kg (op wegwerppallet) of in zakken van 25 kg (40 zakken op europallet).

Download de datasheet van AceCourt (PDF) >>

Download de resultaten van de duurzaamheidstest van ISA Sport >>
AceCourt Tennis Infill slaagt in duurzaamheidstest van ISA Sport


AceCourt Tennis Infill ®, het topproduct van siergrindproducent Sidec NV voor het instrooien van kunstgrasvelden, onderging in maart 2011 extra testen op het vlak van UV-resistentie en slijtage-weerstand. AceCourt slaagde met glans.

De basisgranulaten voor AceCourt Tennis Infill voldeden eerder al met de grootste onderscheiding aan de norm van ISA Sport (ISA-M4.b).

Daarenboven nam Sidec in maart 2011 zelf het initiatief om de granulaten extra testen te laten ondergaan op het vlak van UV-resistentie en slijtage-weerstand. AceCourt Tennis Infill heeft ook die extra testen met glans kunnen doorstaan.

Download de resultaten van de duurzaamheidstest van ISA Sport >>

Het Instituut voor Sportaccommodaties (ISA Sport) is een onafhankelijk en professioneel kennisinstituut voor kwalitatief goede, duurzame en veilige sportvloeren. Voldoet de sportvloer aan de gestelde eisen, dan vindt deze erkenning plaats door opname in de sportvloerenlijst.
SIDEC speelt ook mee op all-weather tennisbanen


AceCourt Tennis Infill ® is het topproduct van siergrindproducent Sidec NV voor het instrooien van kunstgrasvelden. Het kwarts van Sidec bestaat uit minimum 96% siliciumdioxide en ondergaat altijd een doorgedreven zeefproces.

Door zijn ronde vorm beschikt het basismateriaal van AceCourt Tennis Infill bovendien over uitermate sterk drainerende eigenschappen. Tot begin 2013 zijn er al 400 all-weather tennisvelden geplaatst met AceCourt van Sidec.

KERAMISCH


Het grind wordt bij Sidec ingekleurd met de aangename rode gravelkleur. De kleurcoating bestaat uit superieure bindmiddelen en pigmenten. Door verhitting tot zeer hoge temperatuur ontstaat het keramische AceCourt Tennis Infill, dat nauwelijks onderhevig is aan bijvoorbeeld water, UV-licht, chemische producten en slijtage.

AceCourt is gedurende jaren onderzocht en getest op duurzaamheid en sporttechnische eigenschappen. AceCourt Tennis Infill voldoet met de grootste onderscheiding aan de norm van ISA Sport (ISA-M4.b). Daarenboven neemt Sidec zelf het initiatief om de granulaten extra testen te laten ondergaan op het vlak van UV-resistentie en slijtage-weerstand.

Sidec levert AceCourt Tennis Infill in Big Bags van 1500 kg (op wegwerppallet), in Big Bags van 1000kg of in zakken van 25 kg (40 zakken op europallet). Op die manier kan er snel en vlot geleverd worden op elke plaats die de klant wenst.

WIE IS SIDEC?


Sidec is een stabiel familiebedrijf met al 25 jaar ervaring op de teller op het vlak van het inkleuren van granulaten. De Belgische KMO is wereldwijd gekend voor zijn erg flexibele dienstverlening.

GROENBELEID


Sinds een aantal jaren voert Sidec een actief groenbeleid. Sidec streeft een natuurvriendelijk groenbeheer na. Zo zijn er in december 2009 720 zonnepanelen geplaatst op het dak van het bedrijf. Goed voor een piek van 143 Kw en een jaarlijkse productie van 140.000 kWh. Verder hecht Sidec heel veel belang aan afvalsortering, energieverbruik en beschikt het bedrijf over een eigen waterzuiveringssysteem.

ISO 9001 + ISO 14001


Sidec is sinds 2007 de trotse eigenaar van de ISO 9001 norm. Dit certificaat bevat een pak eisen voor een kwaliteitsmanagementsysteem waarmee de klanttevredenheid wordt verhoogd. ISO 9001 wordt door interne en externe partijen gebruikt om te beoordelen of de organisatie in staat is te voldoen aan eisen van klanten, wet- en regelgeving en de eigen eisen van de organisatie.

Sinds 2011 haalt Sidec ook de ISO 14001 norm. Dit certificaat is een internationaal geaccepteerde norm die aangeeft waaraan een goed milieumanagementsysteem zou moeten voldoen.

Download het ISO 9001 certificaat >>

Download het ISO 14001 certificaat >>