HOMEAdvantage Acecourt: de unieke voordelen van AceCourt Tennis Infill


AceCourt Tennis Infill ®, het topproduct van siergrindproducent Sidec voor het instrooien van kunstgrasvelden, bezit 4 unieke troeven.

Lees meer >>
AceCourt Tennis Infill voldoet aan Besluit Bodemkwaliteit


AceCourt Tennis Infill ®, het topproduct van siergrindproducent Sidec NV voor het instrooien van kunstgrasvelden, voldoet aan het Besluit Bodemkwaliteit: de infill zorgt dus niet voor verontreiniging van de bodem.

Lees meer >>

AceCourt Tennis Infill klit niet samen


AceCourt Tennis Infill ® is het topproduct van siergrindproducent Sidec NV voor het instrooien van kunstgrasvelden. AceCourt Tennis Infill ® is vooral bekend omdat de granulaten niet samenklitten.Lees meer >>


AceCourt Tennis Infill: vandaag bestellen, morgen beschikbaar


Door de fel toenemende vraag heeft Sidec AceCourt Tennis Infill ® op stock gezet zodat het voor onze klanten altijd heel snel beschikbaar is.

AceCourt is verkrijgbaar in big bags van 1500 kg en in big bags van 1000 kg.

Lees meer >>Sidec haalt ISO 14001Sidec, producent van AceCourt Tennis Infill ®, is de trotse eigenaar van de ISO 14001-norm.

Lees meer >>


AceCourt resistent voor anti-mos productenProducent Sidec onderwierp AceCourt Tennis Infill ® aan een grondige dompeltest en bedruipingstest met anti-mos producten. Resultaat: de belasting door de actieve bestanddelen van de meeste anti-mosproducten hadden geen invloed op het topproduct van Sidec voor het instrooien van kunstgrasvelden.

Bekijk de volledige resultaten van de anti-mos test >>


Betaal uw facturen online!

Vanaf nu is het mogelijk om op www.sidec.eu facturen online te betalen.

Meer info >>
AceCourt Tennis Infill slaagt voor Labosport test


AceCourt Tennis Infill ®, het topproduct van siergrindproducent Sidec NV voor het instrooien van kunstgrasvelden, slaagde met glans voor de Labosport test. AceCourt Tennis Infill ® werd grondig getest op samenstelling, vorm, waterdoorlatendheid en structuur.

Labosport kwam tot de conclussie dat AceCourt voldoet aan de vooropgestelde criteria en kan dienen als ingekleurd zand voor het instrooien van kunsttennisvelden.

AceCourt voldoet ook aan de DIN V 18035-7:2002-06 norm. Bij dit examen werd AceCourt getest op vorm, samenstelling en korrelgrootte. De tennis infill van Sidec voldoet zonder problemen aan de milieu-eisen van deze norm.

Lees meer >>

Bekijk de volledige resultaten van de Labosport test (PDF) >>

Bekijk de volledige resultaten van de Isa Sport test (PDF) >>

Bekijk de datasheet van AceCourt (PDF) >> >>
AceCourt Tennis Infill verkrijgbaar in Big bags van 1000 kg


AceCourt Tennis Infill ®, het topproduct van siergrindproducent Sidec NV, is voortaan ook verkrijgbaar in Big Bags van 1000 kg.

Lees meer >>AceCourt Tennis Infill kleurt groen


AceCourt Tennis Infill ®, het topproduct van siergrindproducent Sidec NV, is naast de rode gravelkleur nu ook beschikbaar in het grasgroen.


Lees meer >>
AceCourt Tennis Infill slaagt voor duurzaamheidstest van ISA Sport


AceCourt Tennis Infill ®, het topproduct van siergrindproducent Sidec NV voor het instrooien van kunstgrasvelden, onderging in maart 2011 extra testen op het vlak van UV-resistentie en slijtage-weerstand. AceCourt slaagde met glans.

Lees meer >>

Download de resultaten van de duurzaamheidstest van ISA Sport >>